Skip to content

Συχνές Ερωτήσεις

Ποια πακέτα γάμου & βάπτισης προσφέρεται;

Δεν υπάρχουν κάποια “υποχρεωτικά” πακέτα από τα οποία θα πρέπει να επιλέξετε. Η φιλοσοφία μας είναι να παρέχουμε υπηρεσίες και παραδοτέα, ώστε να επιλέξετε αυτά που ικανοποιούν τις ανάγκες και προτιμήσεις σας και έτσι χτίζουμε μαζί το δικό σας προσωπικό πακέτο. Φυσικά, στη σελίδα του Γάμου και της Βάπτισης στο δικτυακό μας τόπο, θα βρείτε κάποια ενδεικτικά πακέτα υπηρεσιών & παραδοτέων, που η εμπειρία έχει δείξει ότι προτιμούνται από τα ζευγάρια. Ρίξτε μια ματιά τόσο στις ολοκληρωμένες και πλούσιες σε παραδοτέα & υπηρεσίες προτάσεις μας, όσο και στις πιο οικονομικές επιλογές και εδώ είμαστε να σχεδιάσουμε μαζί το δικό σας, ιδανικό πακέτο κάλυψης του γάμου ή της βάπτισης.

 

Μπορείτε να αναλάβετε εκδήλωση εκτός περιοχής Λάρισας;

Είμαστε πρόθυμοι να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας και όχι μόνο. Επισημαίνουμε, όμως, ότι για παροχή υπηρεσιών εκτός Νομού Λάρισας θα υπάρξει κάποια επιπλέον επιβάρυνση, η οποία θα σας αναλυθεί λεπτομερώς από κοντά.

Πόσες φωτογραφίες βγάζετε σ' ένα γάμο ή σε μία βάπτιση;

Κάθε εκδήλωση είναι διαφορετική και έχει την δική της δυναμική. Έτσι, λοιπόν, δεν υπάρχει κάποιο “πλαφόν” στον αριθμό των φωτογραφιών που θα τραβήξουμε στο γάμο ή την βάπτιση σας. Σε μία βάπτιση που καλύπτεται μόνο το μυστήριο μπορεί να τραβηχτούν 400 με 600 φωτογραφίες που με την επιπλέον φωτογράφηση μπορεί να φτάσουν και τις 800. Ένας γάμος που καλύπτεται από νωρίς με την προετοιμασία της νύφης και του γαμπρού με next day φωτογράφηση κτλ, μπορεί να φτάσει τις 1500-2000 φωτογραφίες! Να είστε σίγουροι ότι η εκδήλωση σας θα καλυφθεί πλήρως από κάθε άποψη.

 

Θα μας δώσετε τα αρχεία των φωτογραφιών;

Με την ολοκλήρωση της επεξεργασίας των φωτογραφιών και του βίντεο και μετά την εξόφληση του 80% του πακέτου υπηρεσιών, θα παραλάβετε όλες τις φωτογραφίες του γάμου ή της βάπτισης σας σε jpg αρχεία υψηλής ανάλυσης. Θα μπορείτε, επίσης, από τη σελίδα του γάμου ή της βάπτισης σας, στο Online Studio να κατεβάσετε τις φωτογραφίες.

Να επισημάνουμε, ότι, το KP Photography Cinematography διατηρεί πλήρως τα πνευματικά δικαιώματα και copyright επί των φωτογραφιών και βίντεο που παράγει για οποιαδήποτε μορφής χρήση, όπως αυτά ορίζονται από την σχετική νομοθεσία. Η αναπαραγωγή και δημοσίευση του φωτογραφιών και βίντεο σε έντυπα, ιστοσελίδες, κοινωνικά δίκτυα (facebook, instagram κτλ) και σε οποιοδήποτε άλλο μέσο έντυπο ή ηλεκτρονικό, με σκοπό την διαφήμιση και προβολή τρίτων απαγορεύεται χωρίς την σχετική άδεια του KP Photography Cinematography. Στο ζευγάρι εκχωρείται το δικαίωμα αναπαραγωγής και εκτύπωσης των φωτογραφιών για ιδιωτική χρήση καθώς και δημοσίευση τους σε προσωπικούς τους λογαριασμούς (περιλαμβανομένου προσωπικών λογαριασμών συγγενών και φίλων) στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση επικοινωνήστε μαζί μας.

Γιατί δεν παραδίδεται πλέον DVD για το βίντεο του γάμου και της βάπτισης;

Το DVD ως μέσο αναπαραγωγής βίντεο έχει πάνω από 20 χρόνια ιστορίας και στην σημερινή εποχή της υψηλής ψηφιακής ανάλυσης, έχει αρχίσει να κλείνει και κατά την δική μας άποψη έχει κλείσει τον κύκλο ζωής και προσφοράς του. Σήμερα όλες οι νέες τηλεοράσεις υποστηρίζουν τουλάχιστον ανάλυση Full HD (1920x1080pixel) και διαθέτουν media player για την αναπαραγωγή αρχείων βίντεο και όχι μόνο. Με στόχο την παραγωγή της καλύτερης δυνατής ποιότητας εικόνας και ήχου το studio μας χρησιμοποιεί αποκλειστικά ψηφιακές κάμερες υψηλής ανάλυσης Full HD και 4Κ, παράγοντας ένα τελικό αποτέλεσμα που η ανάλυση των 720x576pixel του DVD είναι αδύνατο να αναπαράγει. Συνεπώς, ο πελάτης χάνει την πραγματική αξία του προϊόντος που έχει αγοράσει. Τέλος, το ουσιαστικό πάγωμα της οποιαδήποτε μορφής εξέλιξης και ανανέωσης αυτής της τεχνολογίας και των μέσων της, έχει σαν αποτέλεσμα ενώ τα DVD που παραδίδονται από το studio μας να λειτουργούν κανονικά στα δικά μας μέσα ( players και υπολογιστές), πολλοί από του πελάτες μας να αντιμετωπίζουν προβλήματα αναπαραγωγής λόγω παλαιότητας συσκευών, ασυμβατότητας κ.α.

Παρόλα αυτά εάν το επιθυμείτε, το studio μας θα σας δώσει αντίγραφο του γάμου ή της βάπτισης σας σε DVD format, το οποίο θα ελεγχθεί στις δικές μας συσκευές και υπολογιστές για την σωστή λειτουργία, αλλά δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την σωστή λειτουργία σε άλλες συσκευές καθώς και για την διάρκεια ζωής του DVD.

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση και πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας.

Σε πόσο χρόνο θα είναι έτοιμες οι φωτογραφίες μας;

Ανάλογα με την εποχή που είναι η εκδήλωση σας και το φόρτο εργασίας του studio μας, θα χρειαστούν περίπου 20-30 εργάσιμες ημέρες για να γίνει διαλογή και επεξεργασία των φωτογραφιών, το μοντάζ και επεξεργασία του βίντεο και η προετοιμασία του της 1ης επισκόπησης-αναθεώρησης των άλμπουμ. Εκδηλώσεις με λιγότερες υπηρεσίες, συνήθως, έχουν μικρότερους χρόνους υλοποίησης.

Πρέπει να πάρουμε υποχρεωτικά άλμπουμ;

Όχι, η επιλογή άλμπουμ είναι καθαρά προσωπική σας απόφαση. Μπορείτε να επιλέξετε να παραγγείλετε το άλμπουμ σας σε δεύτερο χρόνο, όποτε εσείς θα βολεύεστε. Εδώ, όμως, θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι η απόκτηση των άλμπουμ σαν «πακέτο υπηρεσιών» υπόκειται σε έκπτωση σε σχέση με την εκ των υστέρων απόκτηση τους.

Σε πόσο χρόνο θα είναι έτοιμα τα άλμπουμ μας;

Το πρώτο δημιουργικό, που είναι και η αρχική πρόταση μας, παρουσιάζεται περίπου σε 20-30 εργάσιμες ημέρες, μαζί με την παράδοση των φωτογραφιών και του βίντεο. Η αρχική πρόταση μας, ανεβαίνει στη σελίδα του γάμου ή της βάπτισης προκειμένου να γίνει η πρώτη επισκόπηση-αναθεώρηση. Συνολικά μπορούν να γίνουν μέχρι τρεις (3) επισκοπήσεις-αναθεωρήσεις των άλμπουμ. Όσο πιο γρήγορα γίνει αυτή η διαδικασία και “κλειδώσει” η τελική σχεδίαση για τα άλμπουμ, τόσο πιο γρήγορα μπορούμε να κάνουμε την παραγγελία. Από την στιγμή που θα “κλείσει” η τελική σχεδίαση των άλμπουμ και δοθεί η παραγγελία τους, απαιτούνται περίπου 15-20 εργάσιμες ημέρες για να ετοιμαστούν τα άλμπουμ και να τα παραλάβετε.

Να επισημάνουμε εδώ, ότι, το studio μας εγγυάται την τιμή των άλμπουμ για χρονικό διάστημα μέχρι και έξι (6) μήνες μετά την παρουσίαση του 1ου δημιουργικού. Εάν δεν έχει γίνει η παραγγελία των άλμπουμ μέχρι τότε, οποιαδήποτε τιμολογιακή μεταβολή από το συνεργαζόμενο εργαστήριο θα επηρεάσει και την τελική τιμή των άλμπουμ σας. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.

 

Τι είναι η επισκόπηση-αναθεώρηση του άλμπουμ;

Αφού έχουμε ετοιμάσει την αρχική μας πρόταση για το άλμπουμ και έχει ανέβει στη σελίδα του γάμου ή της βάπτισης σας, γίνεται η πρώτη επισκόπηση-αναθεώρηση από εσάς με την οποία μπορείτε να ζητήσετε αλλαγές και τροποποιήσεις πάνω στο δημιουργικό. Στο γάμο και την βάπτιση γίνονται τρεις (3) επισκοπήσεις-αναθεωρήσεις μέσα στις οποίες θα πρέπει να βγει το τελικό δημιουργικό του άλμπουμ. Σε παραγγελίες άλμπουμ από το eshop μας, μπορείτε να επιλέξετε εσείς αν θα γίνει κάποια επισκόπηση – αναθεώρηση ή να επωφεληθείτε από κάποια προσφορά.

Πως γίνεται η πληρωμή;

Κάθε πακέτο υπηρεσιών κάλυψης γάμου ή βάπτισης εξοφλείτε σε δύο (2) έως τέσσερις (4) δόσεις. Για γάμο δείτε περισσότερα στους Γενικούς Όρους Συνεργασίας για Κάλυψη Γάμου και για βάπτιση στους Γενικούς Όρους Συνεργασίας για Κάλυψη Βάπτισης, η απλά επικοινωνήστε μαζί μας.

Μπορώ να πληρώσω με κάρτα ή με δόσεις;

Φυσικά, στο KP Photography Cinematography μπορείτε να πληρώσετε με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα και σε έξι (6) έως δεκαοκτώ (18) άτοκες δόσεις, ανάλογα με το πακέτο υπηρεσιών σας. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.