Μετατροπή κασέτας σε ψηφιακό αρχείο mp4

4,009,00

SKU: casconvert

Ανάλογα τον αριθμό των κασετών που θέλετε να μετατρέψετε, επιλέξτε την κατηγορία τιμής και και γράψτε τον αριθμό στο πεδίο ποσότητας. Οι κασέτες μπορούν να είναι VHS, VHS-C, 8 η Hi8 και Mini DV. Αυτή την περίοδο Digital 8 δεν μπορεί να γίνει μετατροπή.

Εάν είστε σε περιοχή της Λάρισας που δικαιούται δωρεάν παραλαβή & παράδοση, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας τηλεφωνικά για να κανονίσουμε το ραντεβού παραλαβής.

Σώστε τώρα τις αναμνήσεις και τις όμορφες στιγμές που είναι αποθηκευμένες στις παλιές κασέτες βίντεο (VHS, VHS-C, Hi8 & 8 και Mini-DV), μετατρέποντας τις σε ψηφιακά αρχεία mp4 ή και DVD!

Οι παλιές κασέτες βίντεο  φθείρονται με το χρόνο και οι αναμνήσεις που είναι αποθηκευμένες σ’ αυτές ξεθωριάζουν και χάνονται σιγά, σιγά. Μετατρέψτε τώρα τις παλιές κασέτες βίντεο σε ψηφιακή μορφή και διατηρήστε τα για πάντα αναλλοίωτες όλες εκείνες τις αναμνήσεις.

Κάθε κασέτα VHS, VHS-C, Hi8 ή 8 και DV μετατρέπετε σ΄ ένα αρχείο mp4. Κατά την μετατροπή δεν γίνεται καμία επεξεργασία στο βίντεο.

Μετά την ολοκλήρωση της μετατροπής και την εξόφληση της υπηρεσίας, για αυτούς που βρίσκονται εκτός Λάρισας, οι κασέτες θα σας επιστραφούν με ΕΛ.ΤΑ. ως δέμα εσωτερικού.

Για τα αρχεία mp4 μπορείτε να στείλετε δικό σας αποθηκευτικό μέσο (USB stick ή USB HDD) υπολογίζοντας περίπου 1,5GB για κάθε ώρα βίντεο, να αγοράσετε κάποιο USB stick από το eshop μας ή να κατεβάσετε τα αρχεία από το Google Drive μας.

Αριθμός Κασετών

1 – 7, 8 – 20, 21 +

Μετατροπή σε DVD

ΝΑΙ, ΟΧΙ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει…