Φωτογράφιση Προϊόντων 360

Γιατί φωτογραφίες προϊόντων 360º στο eshop;

Εάν διαχειρίζεστε έναν e-shop, το να προσθέσετε περιστρεφόμενες εικόνες 360º στις σελίδες των προϊόντων σας είναι μία επιλογή που αξίζει να λάβετε υπόψη.

Αυτές οι εικόνες δίνουν στους υποψήφιους αγοραστές τον πλήρη έλεγχο να προβάλλουν και να περιστρέφουν χειροκίνητα την εικόνα του προϊόντος κατά 360º μοίρες και να δουν κάθε λεπτομέρεια από όλες τις πλευρές.

Πλεονεκτήματα εικόνων 360º

 • Είναι η σύγχρονη τάση και θα κάνουν το eshop σας να ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό,
 • Ενισχύουν την ικανοποίηση των πελατών.
 • Μειώνουν τις επιστροφές.
 • Αυξάνουν τις μετατροπές σε αγορά.
 • Βελτιώνουν την παρουσίαση του προϊόντος.
 • Ενισχύουν την εμπιστοσύνη του αγοραστή.
0%

  Πως γίνονται οι εικόνες 360º

  Οι εικόνες 360º είναι το αποτέλεσμα μία σειράς διαδοχικών φωτογραφιών του προΪόντος, τις οποίες συνθέτει σε μία συνεχόμενη κίνηση σχετικός κώδικας στο eshop σας (HTML5 ή PHP), παρέχοντας έτσι την δυνατότητα αλληλεπίδρασης με τον χρήστη.

  Επιπλέον, κάθε προϊόν που φωτογραφίζεται σε 360º παραδίδεται και σε animated GIF, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για προβολή στα social media, σε web site, σε διαφημιστικές καμπάνιες με email κα.  

  Θα είναι καλά να συμβουλευτείτε τον τεχνικό του eshop σας, προκειμένου να σας ενημερώσει για την δυνατότητα και τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις εικόνες 360º στις σελίδες των προϊόντων σας.

  0%
   0%
    0%
     0%

      Χρειάζεστε φωτογραφία προϊόντων;

      Συμπληρώστε παρακάτω τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σχεδιάσουμε μαζί την φωτογράφιση των δικών σας προϊόντων.