Διαφήμιση – Social Media

Η φωτογράφιση γίνεται εκτός studio σε εξωτερικό χώρο στο δρόμο, σε κάποια πλατεία η πάρκο, σε κάποιο κατάστημα (cafe, εστιατόριο κτλ), μπορεί να γίνει σε κάποιο ξενώνα-ξενοδοχείο, σε beach bar (μαγιό) κτλ.

Σε συνεργασία θα βρούμε το χώρο που θα είναι κατάλληλος για τα προϊόντα που θα φωτογραφήσουμε, με στόχο να πετύχουμε το πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα για την διαφημιστική σας καμπάνια.

Εκτός από φωτογράφιση, υπάρχει και η δυνατότητα να δημιουργήσουμε μικρά βίντεο κλιπ, προσαρμοσμένα ειδικά για προβολή μέσα από τα social media και να εμπλουτίσετε ακόμη περισσότερο την διαφημιστική σας καμπάνια.

Η επιλογή μοντέλου, Make Up Artist και Hair Stylist ακολουθούν την ίδια λογική με την φωτογράφιση στο studio, με τα 2 τελευταία όμως να αποκτούν ιδιαίτερη σημασία στο συγκεκριμένο είδος φωτογράφισης.

Από το σύνολο των φωτογραφιών που θα τραβηχτούν, θα γίνει διαλογή και επιλογή σε συνεργασία μαζί σας και θα παραδοθούν οι φωτογραφίες σε διαστάσει και φορμά κατάλληλα για την προβολή τους στα Social Media (Stories & ροή) και για οποιαδήποτε άλλη διαφημιστική καμπάνια σχεδιάζετε.

Τέλος, συνιστούμε να υπάρχει κάποιος δικός σας άνθρωπος για το τελικό styling του ρούχου πάνω στο μοντέλο αλλά και σαν βοηθός στη διαδικασία του ντυσίματος.

Κόστος φωτογράφισης

Το κόστος μίας On Site φωτογράφισης υπολογίζεται ανά ώρα και ποικίλει ανάλογα των ιδιαίτερων συνθηκών του χώρου, αν θα γίνει και βιντεοσκόπηση ταυτόχρονα και άλλους παράγοντες. Ενδεικτικά θα μπορούσε να κυμανθεί από 50-200€/ώρα. 

Κόστος μοντέλου

Το κόστος για το μοντέλο εξαρτάται κυρίως από την εμπειρία του και το είδος της φωτογράφησης. Κυμαίνεται από 10-30€ την ώρα και είναι επιπλέον της φωτογράφισης του προϊόντος.

Κόστος Makeup-Hairstyling

Και εδώ το κόστος εξαρτάται από τις αλλαγές που θα χρειαστούν και το συνολικό χρόνο απασχόλησης και μπορεί να κυμανθεί κάπου μεταξύ 40-80€ και είναι επιπλέον της φωτογράφισης του προϊόντος.

Βίντεο για social media & διαφήμιση

Μικρά βίντεο φτιαγμένα ειδικά για προβολή στα social media, στη ροή, στα reel η σε story.

Video Playlist
1/8 videos
1
Για rell, story κλπ
Για rell, story κλπ
2
Product Video
Product Video
3
Product Video
Product Video
4
Product VIdeo - Social media - Διαφήμιση
Product VIdeo - Social media - Διαφήμιση
5
Product Video - Social Media - Διαφήμιση
Product Video - Social Media - Διαφήμιση
6
Product Video - Διαφήμιση - Social Media
Product Video - Διαφήμιση - Social Media
7
Product Video
Product Video
8
Product Video
Product Video

Κόστος video

Ανάλογα την προετοιμασία, τα props κλπ μπορεί να κυμανθεί από 40 – 80€/βίντεο + ΦΠΑ για βίντεο τύπου stop motion και για βίντεο για reel, story κλπ από 200€ + ΦΠΑ

Χρειάζεστε φωτογραφία προϊόντων;

Συμπληρώστε παρακάτω τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σχεδιάσουμε μαζί την φωτογράφιση των δικών σας προϊόντων.