Φωτογράφιση Προϊόντων στο Studio για
Eshop & Social

Φωτογράφιση ρούχων σε μοντέλο

Η φωτογράφιση γίνεται στο studio μας και οι βασικοί παράμετροι φαίνονται παρακάτω:

Επιλογή μοντέλου: Το μοντέλο μπορείτε να το επιλέξετε εσείς επικοινωνώντας απευθείας μαζί του ή μπορούμε να το αναλάβουμε εμείς. Όταν επιλέγεται το μοντέλο απευθείας εσείς, να έχετε υπόψη ότι η εμπειρία του μοντέλου είναι σημαντικό για την ταχύτητα της φωτογράφισης και την ποσότητα ρούχων που μπορούν να φωτογραφηθούν σε μία ημέρα. Επίσης, για μεγάλο αριθμό ρούχων η χρήση 2-3 μοντέλων θα επιτρέψει την φωτογράφιση περισσότερων ρούχων.

Επιλογή Make Up Artist: Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάποιο δικό σας συνεργάτη ή να σας προτείνουμε εμείς. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε να μην υπάρχει Make Up Artist και το μοντέλο να κάνει το μακιγιάζ μόνο του (ειδικά σε ολόσωμες φωτογραφίσεις δεν το συνιστούμε).

Επιλογή Hair Stylist: Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάποιο δικό σας συνεργάτη ή να σας προτείνουμε εμείς. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε να μην υπάρχει Hair Stylist και το μοντέλο να κάνει τα μαλλιά μόνο του (ειδικά σε ολόσωμες φωτογραφίσεις δεν το συνιστούμε).

Κατά την φωτογράφιση μπορείτε να παρευρίσκεστε στον χώρο για να παρακολουθείτε ζωντανά την εξέλιξη της.

Τέλος, ανάλογα το είδος του ρούχου, συνιστούμε να υπάρχει κάποιος δικός σας άνθρωπος για το τελικό styling του ρούχου πάνω στο μοντέλο αλλά και σαν βοηθός στη διαδικασία του ντυσίματος.

Κόστος φωτογράφισης

Στο studio το κόστος είναι 3€/ρούχο + ΦΠΑ και περιλαμβάνει 3-4 φωτογραφίες 3000px για κάθε ρούχο και την επεξεργασία τους.

Κόστος μοντέλου

Το κόστος για το μοντέλο εξαρτάται κυρίως από την εμπειρία του και το είδος της φωτογράφησης. Κυμαίνεται από 10-30€ την ώρα και είναι επιπλέον της φωτογράφισης του προϊόντος.

Κόστος Makeup-Hairstyling

Και εδώ το κόστος εξαρτάται από τις αλλαγές που θα χρειαστούν και το συνολικό χρόνο απασχόλησης και μπορεί να κυμανθεί μεταξύ 40-80€ και είναι επιπλέον της φωτογράφισης του προϊόντος.

Φωτογράφιση προϊόντων

Η φωτογράφιση γίνεται στο studio και στοχεύει στην καλύτερη δυνατή προβολή του προϊόντος για eshop η κατάλογο.

Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που μπορούν να επηρεάσουν το κόστος μίας τέτοιας φωτογράφισης, κάποιο απ’ αυτούς είναι:

  • Η δυσκολία του υλικού,  γυαλί, καθρέπτες, γυαλιστερές επιφάνειες (κοσμήματα), διάφανα υλικά είναι από τις δύσκολες περιπτώσεις και απαιτούν ειδικό εξοπλισμό και προετοιμασία στο studio.
  • Ο τρόπος λήψης και αναφερόμαστε στην ριζική αλλαγή της γωνίας λήψης (πχ από προφίλ σε κάτοψη), κάτι που απαιτεί ολική αναδιάταξη στο studio.
  • Προετοιμασία προϊόντος, δηλαδή, αν πχ. οι τσάντες είναι “γεμάτες” και έτοιμες για φωτογράφιση ή θα πρέπει να τις προετοιμάσουμε εμείς.
  • Ξεγύρισμα (αφαίρεση φόντου), για να πετύχουμε το απόλυτο λευκό στο φόντο, που συνηθίζετε σε πολλά eshop και απαιτούν τα πιο πολλά site σαν το skroutz, θα πρέπει να γίνει ειδική επεξεργασία κάθε φωτογραφίας.
  • Ρετούς προϊόντος, η μία υπηρεσία που παρέχεται, συνήθως, όταν οι λήψεις είναι πολύ κοντινές (πχ κοσμήματα) και πιθανόν να φαίνονται κάποιες ατέλειες η σκόνη κτλ.

Κόστος φωτογράφισης

Για εύκολα προϊόντα χωρίς αντανακλάσεις που δεν απαιτούν κάποια προετοιμασία, το κοστος μπορεί να ξεκινά από 1€/φωτογραφία + ΦΠΑ. Για ποιο δύσκολα υλικά με έντονες αντανακλάσεις, γυαλι, κσμήματα κλπ το κόστος κυμαίνεται από 5-10€/φωτογραφία + ΦΠΑ

Προετοιμασία - Ξεγύρισμα

Αν κάποια προϊόντα χρειάζονται προετοιμασία για την φωτογράφιση ή πρέπει να γίνει ξεγύρισμα (αφαίρεση φόντου), αυτό θα επιβαρύνει το κόστος. Επίσης, αν τα προϊόντα έχουν κάποιες ατέλειες και χρειάζονται ρετούς, τότε και πάλι θα επηρεαστεί το κόστος.

Βίντεο Προϊόντων - Product Video

Product Video για ρούχα

Η νέα τάση στα eshop και στην προβολή των προϊόντων στα social.

Σχεδιασμένο ειδικά για να προβάλετε στα social media feed & story αλλά και στη σελίδα προϊόντος του eshop σας.

Η ποιότητα και η ανάλυση του βίντεο είναι τέτοια που να εξασφαλίζει το μικρό μέγεθος αρχείου, για γρήγορο φόρτωμα στον browser, χωρίς να επηρεάζει την ποιότητα του βίντεο.

Μπορείτε να επιλέξετε την παραγωγή μόνο βίντεο για τα προϊόντα σας ή τον συνδυασμό φωτογράφισης και παραγωγής βίντεο, εξασφαλίζοντας ακόμη μεγαλύτερη οικονομία.

Η παραγωγή product video μπορεί να γίνει μόνο στο χώρο του studio μας.

Product Video για παπούτσια

Κόστος video

Ενδεικτικά από 5€/ρούχο + ΦΠΑ. 

Κόστος μοντέλου

Το κόστος για το μοντέλο εξαρτάται κυρίως από την εμπειρία του και το είδος της φωτογράφησης. Κυμαίνεται από 10-30€ την ώρα και είναι επιπλέον της φωτογράφισης του προϊόντος.

Χρειάζεστε φωτογραφία προϊόντων;

Συμπληρώστε παρακάτω τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σχεδιάσουμε μαζί την φωτογράφιση των δικών σας προϊόντων.

Όλες οι επιλογές