Το δεξί κλικ έχει απενεργοποιηθεί για λόγους προστασίας πνευματικών δικαιωμάτων.
logo

Μην ξεχνάτε τον ήχο!

Ναι, μην ξεχνάτε τον ήχο στα βίντεο σας. Όσο σημαντική είναι η εικόνα σ’ ένα βίντεο τόσο σημαντικός είναι και ο ήχος. Όλες οι σύγχρονες DSLR και Mirrorless μηχανές που τραβάνε βίντεο σήμερα διαθέτουν μικρόφωνο, το οποίο σε γενικές γραμμές καταγράφει έναν ικανοποιητικό ήχο. Αν θέλετε όμως κάτι παραπάνω και φυσικά για επαγγελματική δουλειά, θα πρέπει να επενδύσετε σ’ ένα εξωτερικό μικρόφωνο, για να έχετε πραγματικά καλή ποιότητα ήχου.

Έτσι και εμείς, για το νέο μας απόκτημα την Panasonic Lumix G7, μόλις παραλάβαμε το RODE VIDEOMIC GO ένα μικρόφωνο του κορυφαίου κατασκευαστή RODE (from Australia), που έχει μεγάλη παράδοση στα μικρόφωνα για κάμερες. Είναι ένα χαμηλού σχετικά κόστους μικρόφωνο, το βρίσκεις γύρω στα 90€, με εξαιρετικές όμως επιδόσεις για την τιμή του, μία καθαρά money for value αγορά για όποιον θέλει καλή ποιότητα ήχου στις εγγραφές του.

Περιμένουμε κι άλλα καλούδια για το νέο setup μας στο βίντεο και σιγά, σιγά θα χτίσουμε το τελικό πακέτο, που πιστεύουμε ότι θα μας βοηθήσει να απογειώσουμε τις παραγωγές μας και σε 4Κ.

Κάνετε like την σελίδα μας KP Photography Cinematography στο Facebook ή ακολουθήστε μας στο twitter για να ενημερώνεστε για τις νέες μας δημοσιεύσεις πάνω στην φωτογραφία και υποσχόμαστε ακόμη πιο ενδιαφέροντα θέματα. 

Για να δείτε με τι ασχολούμαστε και τι μπορούμε να κάνουμε για εσάς, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας www.kpstudio.gr

Και όπως πάντα θα χαρούμε να δούμε τα σχόλια σας και να απαντήσουμε σε ερωτήσεις.

  • Share

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *