Το δεξί κλικ έχει απενεργοποιηθεί για λόγους προστασίας πνευματικών δικαιωμάτων.
logo

Όροι & Προϋποθέσεις Συνεργασίας για την κάλυψη κοινωνικής εκδήλωσης

Παρακάτω ακολουθούν οι γενικοί όροι & προϋποθέσεις συνεργασίας για την κάλυψη κοινωνικών εκδηλώσεων όπως ο γάμος, η βάπτιση, ο αρραβώνας κ.α. 

Η ημερομηνία της εκδήλωσης σας “κλειδώνει” με την προσκόμιση της προκαταβολής. Στις ημερομηνίες που υπάρχουν περισσότερα από ένας ενδιαφερόμενος, αυτός που θα προσκομίσει πρώτος την προκαταβολή κλειδώνει την ημερομηνία υπέρ του. Εάν σας έχουμε κάνει κάποια προσφορά και στη συνέχεια παρουσιαστεί και άλλος ενδιαφερόμενος την ίδια ημερομηνία, τότε θα σας ενημερώσουμε γι’ αυτό με e-mail και μήνυμα στο κινητό.

Μετά την εκδήλωση, στον δικτυακό μας τόπο (www.kpstudio.gr) και κάτω από την επιλογή Online studio, θα δημιουργηθεί ένας σύνδεσμος (link) για την σελίδα της εκδήλωσης σας στην οποία θα έχετε πρόσβαση με τον κωδικό που θα σας δώσουμε. Εκεί θα αναρτηθούν αρχικά τα δείγματα των φωτογραφιών (περίπου 15-30 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα της εκδήλωσης, ανάλογα το φόρτο εργασίας του studio και το είδος της εκδήλωσης) από τα οποία θα μπορείτε να επιλέξετε τις φωτογραφίες που θέλετε για εκτύπωση. Τα δείγματα είναι χαμηλής ανάλυσης φωτογραφίες με υδατογράφημα το logo του studio μας. Με την εξόφληση των υπηρεσιών παραλαμβάνεται τις εκτυπώσεις σας και το βίντεο και ταυτόχρονα “ξεκλειδώνει” η σελίδα της εκδήλωσης σας και θα μπορείτε να κατεβάσετε στον υπολογιστή σας όποιες και όσες φωτογραφίες θέλετε σε υψηλή ανάλυση και φυσικά χωρίς υδατογράφημα (εφόσον προβλέπεται στο τελικό πακέτο υπηρεσιών).

Για τα άλμπουμ (εφόσον έχετε επιλέξει), το δημιουργικό γίνεται αρχικά από εμάς και σας παρουσιάζεται στην σελίδα της εκδήλωσης σας στο Online studio, απ’ όπου μπορείτε να κάνετε την 1η επισκόπηση και να ζητήσετε αλλαγές πάνω στην σχεδίαση. Συνολικά γίνονται τρεις (3) επισκοπήσεις στο τέλος των οποίων θα πρέπει να καταλήξουμε στην τελική σχεδίαση των άλμπουμ.

Για πακέτο υπηρεσιών αξίας άνω των 600€, οι υπηρεσίες εξοφλούνται σε τρεις (3) δόσεις. Η πρώτη δόση είναι η προκαταβολή με την οποία και “κλειδώνει” η ημερομηνία της εκδήλωσης σας και είναι το 30% του πακέτου υπηρεσιών. Η δεύτερη δόση καταβάλετε μετά την εκδήλωση σας και πριν από την ανάρτηση των δειγμάτων στο δικτυακό μας τόπο και είναι το 60% τις αξία του πακέτου υπηρεσιών. Τέλος, η εξόφληση των υπηρεσιών γίνεται με την παράδοση των εκτυπώσεων και του βίντεο και είναι το υπόλοιπο 10%.

Για πακέτο υπηρεσιών αξίας κάτω των 600€, οι υπηρεσίες εξοφλούνται σε δύο (2) δόσεις. Η πρώτη δόση είναι η προκαταβολή με την οποία και “κλειδώνει” η ημερομηνία της εκδήλωσης σας και είναι το 50% του πακέτου υπηρεσιών. Η δεύτερη δόση και ταυτόχρονα η εξόφληση είναι το υπόλοιπο 50%  και γίνεται με την παράδοση των εκτυπώσεων και του βίντεο.

Τα άλμπουμ εξοφλούνται σε δύο (2) δόσεις, η πρώτη μετά το “κλείδωμα” της τελικής σχεδίασης και την επιλογή των υλικών για τα εξώφυλλα και είναι το 60% της τελικής αξίας τους, προκειμένου να γίνει η παραγγελία. Η δεύτερη δόση, το υπόλοιπο 40%, καταβάλετε με την παράδοση των άλμπουμ. 

Στις δόσεις που εξοφλούνται μέσω τραπεζικών λογαριασμών, χρεωστικών ή πιστωτικών καρτών προστίθεται και η ανάλογη αξία του ΦΠΑ.

Το KP Photography Cinematography εγγυάται την παράδοση τόσο των φωτογραφιών όσο και του βίντεο, την παραγωγή των οποίων έχει αναλάβει. Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγω, δεν είμαστε σε θέση να παραδώσουμε τις φωτογραφίες ή το βίντεο που έχουμε τραβήξει (απώλεια αρχείων, κλοπή εξοπλισμού ή οτιδήποτε άλλο), θα επιστραφούν στο ζευγάρι η προκαταβολή και οποιαδήποτε δόση έχει καταβάλει στο ακέραιο, μαζί με οποιοδήποτε υλικό έχει διασωθεί. Η εγγύηση αναφέρεται καθαρά στα φυσικά αρχεία jpg για τις φωτογραφίες ή σε DVD και αρχεία mp4 για το βίντεο και δεν έχει καμία σχέση με τυχόν μη ικανοποίηση του ζευγαριού από το δημιουργικό – αισθητικό κομμάτι.

Το KP Photography Cinematography διατηρεί πλήρως τα πνευματικά δικαιώματα και copyright επί των φωτογραφιών και βίντεο που παράγει για οποιαδήποτε μορφής χρήση, όπως αυτά ορίζονται από την σχετική νομοθεσία. Η αναπαραγωγή και δημοσίευση του φωτογραφιών και βίντεο σε έντυπα, ιστοσελίδες, κοινωνικά δίκτυα (facebook, instagram κτλ) και σε οποιοδήποτε άλλο μέσο έντυπο ή ηλεκτρονικό, με σκοπό την διαφήμιση και προβολή τρίτων απαγορεύεται χωρίς την σχετική άδεια του KP Photography Cinematography. Στο ζευγάρι εκχωρείται το δικαίωμα αναπαραγωγής και εκτύπωσης των φωτογραφιών για ιδιωτική χρήση καθώς και δημοσίευση τους στους προσωπικούς τους λογαριασμούς (περιλαμβανομένου προσωπικών λογαριασμών συγγενών και φίλων) στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Με την φωτογράφηση ή βιντεοσκόπηση της εκδήλωσης σας συναινείτε όπως το KP Photography Cinematography χρησιμοποιήσει τις φωτογραφίες και τα βίντεο που παράγει, με σκοπό την προώθηση και διαφήμιση της δουλειάς του, τόσο σε ηλεκτρονικά όσο και σε έντυπα μέσα.

Σε περίπτωση ακύρωσης ή αναβολής της εκδήλωσης, η προκαταβολή δεν επιστρέφεται.

Η γραπτή προσφορά ισχύει για τριάντα (30) ημέρες από την ημερομηνία παράδοσης της.

Το KP Photography Cinematography εγγυάται για την τιμή των άλμπουμ κάθε προσφοράς για διάστημα μέχρι τρεις (3) μήνες από την ημερομηνία της εκδήλωσης. Εάν μετά την πάροδο του ανωτέρω χρονικού διαστήματος, δεν έχει γίνει παραγγελία των άλμπουμ, πιθανόν να υπάρξουν αλλαγές στην τιμή τους.