Το δεξί κλικ έχει απενεργοποιηθεί για λόγους προστασίας πνευματικών δικαιωμάτων.
logo

Παραδοτέα

Επιλέγοντας από τα πολλά παραδοτέα που προσφέρουμε, μπορείτε να δημιουργήσετε το πακέτο των ονείρων σας και να το προσαρμόσετε σε οποιοδήποτε προϋπολογισμό. Δείτε μερικά από τα παραδοτέα από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε και να χτίσετε μόνοι σας το δικό σας πακέτο γάμου.

  • Με την φωτογράφηση παίρνετε εκτυπωμένες φωτογραφίες 15x20cm και μπορείτε στο τέλος να κατεβάσετε από το site μας όσες και όποιες φωτογραφίες θέλετε σε υψηλή ανάλυση.
  • Άλμπουμ ψηφιακά σε πολλά μεγέθη από 15 έως 40 σαλόνια ή και περισσότερα, με εξώφυλλα από συνθετικό δέρμα, ύφασμα, ξύλο και άλλα υλικά που θα είναι ένα στολίδι με τις μοναδικές αναμνήσεις σας.
  • Ψηφιακό, φωτογραφικό βιβλίο ευχών για να συγκεντρώσετε τις ευχές φίλων και αγαπημένων προσώπων.
  • Άλμπουμ κλασικό με χάρτινες σελίδες όπου μπορείτε να κολλήσετε μόνοι σας τις φωτογραφίες και να δημιουργήσετε την δική σας σύνθεση. 
  • Με την βιντεοσκόπηση παίρνετε το βίντεο σε αρχείο mp4 και σε Full HD (1920x1080pixel) ανάλυση, επεξεργασμένο και χωρισμένο σε ενότητες (προετοιμασία, γαμπρού, νύφης, μυστήριο κτλ). Επίσης, μπορεί να περιλαμβάνεται και ένα βίντεο κλιπ με τα σημαντικότερα στιγμιότυπα της ημέρας.
  • Πέραν από τις εκτυπωμένες φωτογραφίες που δίδονται με την φωτογράφηση, μπορείτε να επιλέξετε την εκτύπωση επιπλέον φωτογραφιών σε μεγέθη από 13x18cm μέχρι και 60x90cm.
  • Εκτύπωση φωτογραφιών σε κάδρα από καμβά ή Kappa-fix, έτοιμα να τα κρεμάσετε στον τοίχο του σπιτιού σας.

Φυσικά, όπως και στις υπηρεσίες, τίποτα δεν είναι δεσμευτικό. Εσείς επιλέγετε τα παραδοτέα που θέλετε και καθορίζετε το τελικό κόστος του πακέτου σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας δώσουμε όλες τις πληροφορίες και λεπτομέρειες που χρειάζεστε για να αποτυπώσετε για πάντα τις μοναδικές αυτές στιγμές.