Το δεξί κλικ έχει απενεργοποιηθεί για λόγους προστασίας πνευματικών δικαιωμάτων.
logo

Ξεθάψτε τις φωτογραφίες σας!

Φωτογράφος Λάρισα

Βγάλτε τις φωτογραφίες σας από το κινητό και τον υπολογιστή!

Μην αφήνετε τις όμορφες στιγμές θαμμένες στην κάρτα μνήμης του κινητού σας η στον σκληρό δίσκο του υπολογιστή. Ελάτε στο KP Photography Cinematography να μεταφέρουμε τις όμορφες στιγμές της χρονιάς σε photobooks. Τις καλοκαιρινές διακοπές, την εκδρομή με τους φίλους, το παιδικό πάρτι και κάθε άλλη όμορφη στιγμή, που η ανάμνηση της θέλετε να είναι πάντα ζωντανή. Είναι ένας όμορφος, πρακτικός και οικονομικός τρόπος να μοιράζεστε με την οικογένεια σου και τους φίλους τις αναμνήσεις τις χρονιάς.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή, μας φέρνετε τις φωτογραφίες σας σε ψηφιακή μορφή και σε λίγες μέρες θα έχετε το photobook της επιλογής σας. Ανάλογα με το μέγεθος του  βιβλίο που επιλέξετε και τον αριθμό των σελίδων, μπορούν να χωρέσουν από 20 έως και 600 περίπου φωτογραφίες!

Οι επιλογές πολλές, πέντε βασικά μεγέθη, δύο τετράγωνα 30x30cm και 21x21cm, μέγεθος Α4 σε κάθετη ή οριζόντια διάταξη, μεγέθη Α5 (14,8x21cm) και Α6 (14,8×10,5cm) και αυτά σε κάθετη ή οριζόντια διάταξη. Δυνατότητα επιλογής σκληρού ή μαλακού εξώφυλλο για όλα τα μεγέθη (εκτός από το Α6 μόνο σε μαλακό), από 20-60 σελίδες τα βιβλία με σκληρό εξώφυλλο και 20-70 σελίδες τα βιβλία με μαλακό εξώφυλλο.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες η ακόμη καλύτερα, επισκεφτείτε μας να σας ενημερώσουμε και να δείτε από κοντά τα photobook.

  • Share

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *