Το δεξί κλικ έχει απενεργοποιηθεί για λόγους προστασίας πνευματικών δικαιωμάτων.
logo

Συχνές ερωτήσεις Γάμου & Βάπτισης

Ποια πακέτα γάμου & βάπτισης προσφέρεται;

Δεν υπάρχουν κάποια έτοιμα ή “υποχρεωτικά” πακέτα από τα οποία θα πρέπει να επιλέξετε. Η φιλοσοφία μας είναι να παρέχουμε υπηρεσίες και παραδοτέα, ώστε να επιλέξετε αυτά που ικανοποιούν τις ανάγκες και προτιμήσεις σας και έτσι χτίζουμε μαζί το δικό σας προσωπικό πακέτο.

 Μπορείτε να αναλάβετε εκδήλωση εκτός περιοχής Λάρισας;

Είμαστε πρόθυμοι να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας και όχι μόνο. Επισημαίνουμε, όμως, ότι για παροχή υπηρεσιών εκτός Νομού Λάρισας θα υπάρξει κάποια επιπλέον επιβάρυνση, η οποία θα σας αναλυθεί λεπτομερώς από κοντά.

 Πόσες φωτογραφίες βγάζετε σ’ ένα γάμο ή σε μία βάπτιση;

Κάθε εκδήλωση είναι διαφορετική και έχει την δική της δυναμική. Έτσι, λοιπόν, δεν υπάρχει κάποιο “πλαφόν” στον αριθμό των φωτογραφιών που θα τραβήξουμε στο γάμο ή την βάπτιση σας. Σε μία βάπτιση που καλύπτεται μόνο το μυστήριο μπορεί να τραβηχτούν 400 με 600 φωτογραφίες που με την επιπλέον φωτογράφηση μπορεί να φτάσουν και τις 800. Ένας γάμος που καλύπτεται από νωρίς με την προετοιμασία της νύφης και του γαμπρού με next day φωτογράφηση κτλ, μπορεί να φτάσει τις 1500-2000 φωτογραφίες! Να είστε σίγουροι ότι η εκδήλωση σας θα καλυφθεί πλήρως από κάθε άποψη.

 Θα μας δώσετε τα αρχεία των φωτογραφιών;

Με την ολοκλήρωση του πακέτου υπηρεσιών και την πληρωμή του, θα μπορείτε από το δικτυακό μας τόπο και μέσα από τη σελίδα της εκδήλωσης σας, στην επιλογή Online Studio να κατεβάσετε όποιες και όσες φωτογραφίες θέλετε, σε υψηλή ανάλυση και να τις χρησιμοποιήσετε για ιδιωτική χρήση.

Να επισημάνουμε, ότι, το KP Photography Cinematography διατηρεί πλήρως τα πνευματικά δικαιώματα και copyright επί των φωτογραφιών και βίντεο που παράγει για οποιαδήποτε μορφής χρήση, όπως αυτά ορίζονται από την σχετική νομοθεσία. Η αναπαραγωγή και δημοσίευση του φωτογραφιών και βίντεο σε έντυπα, ιστοσελίδες, κοινωνικά δίκτυα (facebook, instagram κτλ) και σε οποιοδήποτε άλλο μέσο έντυπο ή ηλεκτρονικό, με σκοπό την διαφήμιση και προβολή τρίτων απαγορεύεται χωρίς την σχετική άδεια του KP Photography Cinematography. Στο ζευγάρι εκχωρείται το δικαίωμα αναπαραγωγής και εκτύπωσης των φωτογραφιών για ιδιωτική χρήση καθώς και δημοσίευση τους σε προσωπικούς τους λογαριασμούς (περιλαμβανομένου προσωπικών λογαριασμών συγγενών και φίλων) στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση επικοινωνήστε μαζί μας.

 Σε πόσο χρόνο θα είναι έτοιμες οι φωτογραφίες μας;

Ανάλογα με την εποχή που είναι η εκδήλωση σας και το φόρτο εργασίας του studio μας, θα χρειαστούν περίπου 10-20 εργάσιμες ημέρες για να γίνει διαλογή και προετοιμασία των φωτογραφιών σας και να ανέβουν τα δείγματα στην σελίδα της εκδήλωσης σας. Για την επεξεργασία και προετοιμασία του βίντεο, να υπολογίζεται περίπου 10-20 εργάσιμες ημέρες μετά την ανάρτηση των δειγμάτων.

 Πρέπει να πάρουμε υποχρεωτικά άλμπουμ;

Όχι, η επιλογή άλμπουμ είναι καθαρά προσωπική σας απόφαση. Μπορείτε να επιλέξετε να παραγγείλετε το άλμπουμ σας σε δεύτερο χρόνο όποτε εσείς θα βολεύεστε. Γι αυτό το λόγο άλλωστε γίνεται διαφορετικά η κοστολόγηση των υπηρεσιών και των παραδοτέων.

 Σε πόσο χρόνο θα είναι έτοιμα τα άλμπουμ μας;

Η σύνθεση των άλμπουμ ξεκινά αμέσως μετά την ολοκλήρωση και παράδοση του πακέτου υπηρεσιών. Σε 5-10 εργάσιμες ημέρες θα έχουμε ετοιμάσει την αρχική μας πρόταση και θα έχει ανέβει στη σελίδα της εκδήλωσης σας για να γίνει η πρώτη επισκόπηση. Συνολικά μπορούν να γίνουν μέχρι τρεις (3) επισκοπήσεις των άλμπουμ. Όσο πιο γρήγορα γίνει αυτή η διαδικασία και “κλειδώσει” η τελική σχεδίαση για το άλμπουμ, τόσο πιο γρήγορα μπορούμε να κάνουμε την παραγγελία. Από την στιγμή που θα “κλείσει” η τελική σχεδίαση των άλμπουμ και δοθεί η παραγγελία τους, απαιτούνται περίπου 10-20 εργάσιμες ημέρες για να ετοιμαστούν τα άλμπουμ.

 Τι είναι η επισκόπηση του άλμπουμ;

Αφού έχουμε ετοιμάσει την αρχική μας πρόταση και έχει ανέβει στη σελίδα της εκδήλωσης σας γίνεται η πρώτη επισκόπηση από εσάς, μετά την οποία μπορείτε να ζητήσετε αλλαγές και τροποποιήσεις. Συνολικά γίνονται τρεις (3) επισκοπήσεις μέσα στις οποίες θα πρέπει να βγει η τελική έκδοση του άλμπουμ.

 Πως γίνεται η πληρωμή;

Για πακέτο υπηρεσιών αξίας άνω των 600€, οι υπηρεσίες εξοφλούνται σε τρεις (3) δόσεις. Η πρώτη δόση είναι η προκαταβολή με την οποία και “κλειδώνει” η ημερομηνία της εκδήλωσης σας και είναι το 30% του πακέτου υπηρεσιών. Η δεύτερη δόση καταβάλετε μετά την εκδήλωση σας και πριν από την ανάρτηση των δειγμάτων στο δικτυακό μας τόπο και είναι το 60% τις αξία του πακέτου υπηρεσιών. Τέλος, η εξόφληση των υπηρεσιών γίνεται με την παράδοση των εκτυπώσεων και του βίντεο και είναι το υπόλοιπο 10%.

Για πακέτο υπηρεσιών αξίας κάτω των 600€, οι υπηρεσίες εξοφλούνται σε δύο (2) δόσεις. Η πρώτη δόση είναι η προκαταβολή με την οποία και “κλειδώνει” η ημερομηνία της εκδήλωσης σας και είναι το 50% του πακέτου υπηρεσιών. Η δεύτερη δόση και ταυτόχρονα η εξόφληση είναι το υπόλοιπο 50%  και γίνεται με την παράδοση των εκτυπώσεων και του βίντεο.

Για τα άλμπουμ, η εξόφληση γίνεται σε δύο (2) δόσεις. Αφού “κλειδώσει” η τελική σχεδίαση και γίνει η επιλογή των υλικών, καταβάλετε η πρώτη δόση που είναι το 60% της αξίας τους, πριν από την παραγγελία και το υπόλοιπο 40% με την παράδοση.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.

 Μπορώ να πληρώσω με κάρτα ή με δόσεις;

Φυσικά, στο KP Photography Cinematography μπορείτε να πληρώσετε με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα και σε έξι (6) έως δεκαοκτώ (18) άτοκες δόσεις, ανάλογα με το πακέτο υπηρεσιών σας.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.