Μετατροπή βιντεοκασέτας

6 Λόγοι να ψηφιοποιήσετε τις κασέτες βίντεο

1. Διασώζετε μοναδικές στιγμές της ζωής σας

Με την ψηφιοποίηση δημιουργούμε αντίγραφα των φυσικών αρχείων, διατηρώντας την πολύτιμη πληροφορία που αυτά περιέχουν, η οποία είναι τρωτή στο χρόνο λόγω της ευαισθησίας που παρουσιάζουν οι μαγνητικές ταινίες, προστατεύουμε τις πολύτιμες αναμνήσεις από φωτιά και φυσικές καταστροφές. Τα ψηφιακά αρχεία είναι πολύ πιο εύκολο να τα αποθηκεύσουμε σε πολλαπλά σημεία ακόμη και στο cloud σήμερα, εξασφαλίζοντας έτσι ότι δεν θα τα χάσουμε ποτέ.

2. Είναι εύκολη η αναπαραγωγή

Η αναπαραγωγή, η επεξεργασία και η αντιγραφή τους γίνεται εύκολη υπόθεση από ηλεκτρονικό υπολογιστή, tablet ή κινητό τηλέφωνο.

3. Είναι πολύ εύκολη η αναζήτηση και η αρχειοθέτησή τους

4. Το φυσικά αρχεία παραμένουν άθικτα

Το φυσικά αρχεία παραμένουν άθικτα, καθώς οι χρήστες έχουν πρόσβαση στα αντίστοιχα ψηφιακά. Με τον τρόπο αυτό περιορίζεται η φθορά του «ευαίσθητου» πρωτοτύπου.

5. Μας εξασφαλίζουν ελεύθερο χώρο και ευκολία στη μεταφορά

6. Γίνονται μοναδικά δώρα

Σκεφτείτε την έκφραση ενός φίλου, ενός συγγενή σας ή κάποιου συναδέλφου όταν του προσφέρετε ένα βίντεο που γυρίστηκε πριν από 15-20 χρόνια. Ένα ιδιαίτερο δώρο, χωρίς ιδιαίτερο κόστος.

Ξεκινήστε Τώρα

Μετατρέψτε εύκολα σε mp4 τις VHS, VHS-C, Hi8 & 8, Digital 8 και MiniDV.

Kερδίστε έκπτωση με την ποσότητα!

1-7

κασέτες

€9/κασέτα

  • Μετατροπή σε mp4

  • Κάθε κασέτα 1 αρχείο

  • Σε 3-5 εργάσιμες

8-25

κασέτες

€6,50/κασέτα

  • Μετατροπή σε mp4

  • Κάθε κασέτα 1 αρχείο

  • Σε 5-10 εργάσιμες

26+

κασέτες

€5/κασέτα

  • Μετατροπή σε mp4

  • Κάθε κασέτα 1 αρχείο

  • Σε 8+ εργάσιμες

Εάν βρίσκεστε μακριά από την έδρα μας, την πόλη της Λάρισας, στείλτε μας τις κασέτες σας και μετά την μετατροπή θα σας τις επιστρέψουμε, μαζί με τα ψηφιακά τους αρχεία, με δικά μας έξοδα αποστολής*.

Ξεκινήστε τώρα και προλάβετε να διατηρήσετε για πάντα τις όμορφες αναμνήσεις!

Καλέστε  241 400 2529

Σημείωση 1η

Τα αρχεία mp4, μετά την εξόφληση, μπορείτε να τα κατεβάσετε από το Google Cloud του studio μας, να σας τα στείλουμε με Wetransfer ή να τα γράψουμε σε δικό σας USB stick/USB HDD που μπορείτε να φέρεται μαζί με τις κασέτες.

Σημείωση 2η

Εάν θέλετε να γίνει μετατροπή σε DVD format για να παίζει σε συσκευή DVD player, τότε, υπάρχει επιπλέον κόστος 3,00€ για κάθε DVD. Το DVD παραδίδεται σε πλαστική θήκη.

Σημείωση 3η

Κατά την μετατροπή δεν γίνεται καμία επεξεργασία ή μοντάζ πάνω στο βίντεο. Τα παραπάνω είναι επιπλέον υπηρεσίες, που χρεώνονται ξεχωριστά.

Ακολουθήστε μας στο Instagram και στο Facebook για να βλέπετε την δουλειά μας και τα νέα μας project.

Γραφτείτε στο newsletter μας (δωρεάν υπηρεσία) για να μαθένετε πρώτοι για νέα προϊόντα και υπηρεσίες αλλά και για προσφορές,

By Published On: 25 Απριλίου, 2024Categories: Ενημέρωση, ΣυμβουλέςΔεν επιτρέπεται σχολιασμός στο 6 Λόγοι να ψηφιοποιήσετε τις κασέτες βίντεο

Share This Story, Choose Your Platform!