fbpx Skip to content

Γενικοί όροι συνεργασίας για την κάλυψη βάπτισης με το πακέτο "Ευελιξία"

 1. Στις υπηρεσίες περιλαμβάνονται η διαλογή των φωτογραφιών και η επεξεργασία τους όπου απαιτείται, πριν την ανάρτηση τους στην σελίδα της βάπτισης.

 2. Στις υπηρεσίες βίντεο περιλαμβάνεται το μοντάζ και η επεξεργασία, ο διαχωρισμός των πλάνων σε ενότητες και η μουσική επένδυση όπου απαιτείται. Το βίντεο παραδίδεται ως ολοκληρωμένο έργο σε ένα (1) αντίγραφο σε USB stick και δεν γίνεται επισκόπηση. Εάν Θέλετε να γίνει πρώτα επισκόπηση και στη συνέχεια να παραδοθεί το βίντεο, τότε, η αρχική επισκόπηση χρεώνεται 80€ και κάθε επιπλέον επισκόπηση άλλα 80€ και προπληρώνεται σε κάθε περίπτωση. Επιπλέον αντίγραφα σε USB stick ή σε DVD χρεώνονται 8€/αντίγραφο.

 3. Μετά την βάπτιση, στον δικτυακό μας τόπο (kpstudio.gr) και κάτω από την επιλογή Online studio, θα δημιουργηθεί ένας σύνδεσμος (link) για την σελίδα της βάπτισης. Εκεί θα αναρτηθούν όλες οι φωτογραφίες σε χρονικό διάστημα δέκα (10) με είκοσι (20) εργάσιμες ημέρες μετά την τελευταία φωτογράφηση της βάπτισης. Με την εξόφληση του πακέτου υπηρεσιών, θα σας δοθεί ο κωδικός πρόσβασης στη σελίδα μαζί και το βίντεο σε USB stick.

 4. Το κόστος κάλυψης της βάπτισης καθορίζεται με βάση τον χρόνο απασχόλησης των φωτογράφων & εικονοληπτών και ξεκινά με ελάχιστη χρέωση δύο (2) ωρών και είναι

 1. Για το φωτογράφο 50€/ώρα + ΦΠΑ

 2. Για τον εικονολήπτη 70€/ώρα + ΦΠΑ

 3. Για χειριστή drone 60€/ώρα + ΦΠΑ

 1. Ο τελικός, συνολικός, χρόνος απασχόλησης θα συμφωνείται με το ζευγάρι και θα περιγράφεται στην προσφορά.

 2. Για εκδηλώσεις εκτός πόλης της Λάρισας, στον χρόνο απασχόλησης θα προστίθεται και ο χρόνος της διαδρομής για την μετάβαση και επιστροφή από το χώρο της εκδήλωσης, εφόσον αυτός είναι 30min και πάνω. Η μέτρηση του χρόνου διαδρομής θα γίνεται με βάση την πιο γρήγορη διαδρομή του Google Maps, με σημείο εκκίνησης το studio μας και με στρογγυλοποίηση στη μισή ώρα ή στην ώρα. Το ίδιο ισχύει και για την φωτογράφηση next day, όπου ο χρόνος απασχόλησης μετράται από την ώρα αναχώρησης από το studio μέχρι και την επιστροφή σ’ αυτό. Ο χρόνος διαδρομής υπολογίζεται ανά συνεργείο (φωτογράφο, εικονολήπτη ή μαζί) και είναι 30€/ώρα + ΦΠΑ.

 3. Η προκαταβολή για υπηρεσίες κάλυψης βάπτισης με το πακέτο “Ευελιξία”, με την οποία και “κλειδώνει” η ημερομηνία της βάπτισης, είναι το 50% της συνολικής αξίας των υπηρεσιών που επιλέξατε. Το υπόλοιπο 50% εξοφλείται μετά την βάπτιση και πριν σας δοθεί πρόσβαση στις φωτογραφίες. Στις δόσεις που εξοφλούνται μέσω τραπεζικών λογαριασμών, χρεωστικών ή πιστωτικών καρτών θα προστίθεται και η ανάλογη αξία του ΦΠΑ.

 4. Τα ψηφιακά αρχεία που παραδίδονται είναι στην μέγιστη ανάλυση τους εκτός από την περίπτωση που έχει κροπαρηστεί κάποια φωτογραφία, οπότε η ανάλυση της θα είναι μικρότερη αλλά ποτέ κάτω από 2000x3000pix. Όλες οι φωτογραφίες είναι σε αρχεία jpg στα 300dpi. Στις φωτογραφίες, εκτός από την βασική επεξεργασία τη έκθεσης και χρωματικής ισορροπίας, δεν γίνεται καμία άλλη επεξεργασία (ρετουσάρισμα, εφαρμογή φίλτρων για Α/Μ ή σέπια κτλ). Μπορείτε να ζητήσετε τέτοια επεξεργασία με επιπλέον χρέωση.

 5. Το ζευγάρι μέσα από την σελίδα της βάπτισης μπορεί να αγοράσει όποια φωτογραφία θέλει με κόστος 2,50€/φωτογραφία και θα παραλάβει το ψηφιακό αρχείο της φωτογραφίας σε jpg, στην μέγιστη ανάλυση του και μία εκτύπωση 15x20cm. Οι φωτογραφίες θα είναι διαθέσιμες στο δικτυακό μας τόπο για ενενήντα (90) ημερολογιακές ημέρες από την ημερομηνία ανάρτησης τους.

 6. Η εκτύπωση ψηφιακών άλμπουμ δεν περιλαμβάνεται στο πακέτο “Ευελιξία” και γίνεται ως επιπλέον παραγγελία, σύμφωνα με τον τρέχοντα τιμοκατάλογο του KP Photography Cinematography

 7. Το KP Photography Cinematography εγγυάται την παράδοση τόσο των φωτογραφιών όσο και του βίντεο, την παραγωγή των οποίων έχει αναλάβει. Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγω, δεν είμαστε σε θέση να παραδώσουμε τις φωτογραφίες ή το βίντεο που έχουμε τραβήξει (απώλεια αρχείων, κλοπή εξοπλισμού ή οτιδήποτε άλλο), θα επιστραφούν στο ζευγάρι η προκαταβολή και οποιαδήποτε δόση έχει καταβάλει στο ακέραιο, μαζί με οποιοδήποτε υλικό έχει διασωθεί. Η εγγύηση αναφέρεται καθαρά στα φυσικά αρχεία jpg για τις φωτογραφίες ή σε αρχεία mp4 για το βίντεο και δεν έχει καμία σχέση με τυχόν μη ικανοποίηση του ζευγαριού από το δημιουργικό – αισθητικό κομμάτι.

 8. Το KP Photography Cinematography εγγυάται την φύλαξη όλου το ψηφιακού υλικού για ένα (1) ημερολογιακό έτος από την ημερομηνία ανάρτησης των φωτογραφιών. Μετά το διάστημα αυτό είναι ευθύνη του πελάτη η διαφύλαξη του ψηφιακού αρχείου.

 9. Το KP Photography Cinematography διατηρεί πλήρως τα πνευματικά δικαιώματα και copyright επί των φωτογραφιών και βίντεο που παράγει για οποιαδήποτε μορφής χρήση, όπως αυτά ορίζονται από την σχετική νομοθεσία. Η αναπαραγωγή και δημοσίευση των φωτογραφιών και βίντεο σε έντυπα, ιστοσελίδες, κοινωνικά δίκτυα (facebook, instagram κτλ) και σε οποιοδήποτε άλλο μέσο έντυπο ή ηλεκτρονικό, με σκοπό την διαφήμιση, προβολή ή κερδοφορία τρίτων, απαγορεύεται χωρίς την σχετική άδεια του KP Photography Cinematography. Στο ζευγάρι εκχωρείται το δικαίωμα αναπαραγωγής και εκτύπωσης των φωτογραφιών για ιδιωτική χρήση καθώς και δημοσίευση τους στους προσωπικούς τους λογαριασμούς (περιλαμβανομένου προσωπικών λογαριασμών συγγενών και φίλων) στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 10. Με την φωτογράφηση ή βιντεοσκόπηση της εκδήλωσης σας συναινείτε, όπως, το KP Photography Cinematography χρησιμοποιήσει τις φωτογραφίες και τα βίντεο που παράγει, με σκοπό την προώθηση και διαφήμιση της δουλειάς του, τόσο σε ηλεκτρονικά όσο και σε έντυπα μέσα. Εάν δεν επιθυμείτε κάτι τέτοιο, θα πρέπει να το δηλώσετε γραπτός πριν από την οριστικοποίηση της συνεργασίας.

 11. Με την παραλαβή της προσφοράς, συναινείτε στην δωρεάν εγγραφή σας ως συνδρομητές στο newsletter του KP Photography Cinematography. Μπορείτε να διαγραφείτε από το newsletter όποτε θέλετε ακολουθώντας το σχετικό σύνδεσμο διαχείρισης συνδρομής σε κάθε μήνυμα.

 12. Με την φωτογράφηση ή βιντεοσκόπηση της εκδήλωσης σας αποδέχεστε την Πολιτική Απορρήτου του KP Photography Cinematography.

 13. Η παρούσα προσφορά ισχύει για τριάντα (30) ημέρες από την ημερομηνία παράδοσης της.

 14. Σε περίπτωση που το ζευγάρι ακυρώσει ή αναβάλει την βάπτιση σε ημερομηνία που δεν υπάρχει διαθεσιμότητα από το studio μας, η προκαταβολή δεν επιστρέφεται.

 15. Σε περίπτωση ακύρωσης της βάπτισης λόγο ανωτέρας βίας (πανδημία, φυσική καταστροφή, θάνατος), το ζευγάρι μπορεί να ζητήσει την επιστροφή του 50% της προκαταβολής

 16. Με την προσκόμιση της προκαταβολής, δηλώνεται ότι αποδέχεστε τους όρους του παρόντος εγγράφου και παρακαλούμε όπως κρατήστε το παρόν έντυπο για μελλοντική αναφορά, ως αποδεικτικό των όρων της συνεργασίας μας.