Γενικοί όροι συνεργασίας για την κάλυψη γάμου

 1. Στις υπηρεσίες περιλαμβάνονται η διαλογή των φωτογραφιών και η επεξεργασία τους όπου απαιτείται. Οι φωτογραφίες που επιλέγονται για το άλμπουμ ρετουσάρονται, εφόσον απαιτείται.
 2. Στις υπηρεσίες βίντεο περιλαμβάνεται το μοντάζ και η επεξεργασία, ο διαχωρισμός των πλάνων σε ενότητες και η μουσική επένδυση όπου απαιτείται. Το βίντεο παραδίδεται ως ολοκληρωμένο έργο και δεν γίνεται επισκόπηση. Εάν Θέλετε να γίνει πρώτα επισκόπηση και στη συνέχεια να παραδοθεί το βίντεο, τότε, η αρχική επισκόπηση χρεώνεται 80€ και κάθε επιπλέον επισκόπηση άλλα 80€ και προπληρώνεται σε κάθε περίπτωση.
 3. Μετά τον γάμο, στον δικτυακό μας τόπο (kpstudio.gr) και κάτω από την επιλογή Online studio, θα δημιουργηθεί ένας σύνδεσμος (link) για την σελίδα του γάμου. Εκεί θα αναρτηθούν όλες οι φωτογραφίες και το 1ο δημιουργικό των άλμπουμ, σε χρονικό διάστημα τριάντα (30) με σαράντα (40) εργάσιμες ημέρες μετά την τελευταία φωτογράφηση του γάμου. Με την εξόφληση του πακέτου υπηρεσιών, θα σας δοθεί ο κωδικός πρόσβασης στη σελίδα μαζί με το βίντεο σε USB stick.
 4. Για τα άλμπουμ το αρχικό δημιουργικό γίνεται από εμάς και σας παρουσιάζεται στην σελίδα του γάμου σας, όπου μπορείτε να κάνετε την επισκόπηση του και να ζητήσετε αλλαγές. Για τα άλμπουμ γίνονται συνολικά τρεις (3) επισκοπήσεις στο τέλος των οποίων θα πρέπει να καταλήξουμε στην τελική σχεδίαση των άλμπουμ. Στα σετ άλμπουμ 1+1 κτλ τα μικρά άλμπουμ είναι αντίγραφα του μεγάλου και μπορούν να αλλάξουν μέχρι τέσσερα (4) σαλόνια χωρίς χρέωση. Για περισσότερες αλλαγές σε συνοδευτικό άλμπουμ ή επιπλέον επισκόπηση, θα υπάρξει χρέωση 50€ για το δημιουργικό.
 5. Η προκαταβολή με την οποία και “κλειδώνει” η ημερομηνία του γάμου, είναι 350€ για πακέτο υπηρεσιών γάμου συνολικής αξίας μέχρι 1500€ και 450€ για πακέτο υπηρεσιών γάμου συνολικής αξίας πάνω από 1500€.
 6. Και στις δύο περιπτώσεις, μετά το γάμο και πριν την δημοσίευση των φωτογραφιών και του βίντεο (περίπου 30-40 εργάσιμες ημέρες μετά την τελευταία φωτογράφηση), θα πρέπει να έχει εξοφληθεί η συνολική αξία του πακέτου υπηρεσιών. Για τα άλμπουμ, καταβάλετε το 60% της αξίας τους πριν την παραγγελία και το υπόλοιπο με την παράδοση των άλμπουμ. Στις δόσεις που εξοφλούνται μέσω τραπεζικών λογαριασμών, χρεωστικών ή πιστωτικών καρτών θα προστίθεται και η ανάλογη αξία του ΦΠΑ.
 7. Οι τιμές των άλμπουμ στην παρούσα προσφορά, περιέχουν έκπτωση 20% σε σχέση με την τιμή τους εάν τα παραγγέλλατε εκτός πακέτου γάμου. Εάν η τελική παραγγελία των άλμπουμ δεν γίνει σε διάστημα έξι (6) μηνών από την παρουσίαση του 1ου δημιουργικού (επισκόπησης) των άλμπουμ, η έκπτωση ΔΕΝ ισχύει και το κόστος τους είναι με βάση τον τρέχοντα τιμοκατάλογο του KP Photography Cinematography.
 8. Τα ψηφιακά αρχεία που παραδίδονται είναι jpg, ανάλυσης 1500x1000px σε πακέτα χωρίς άλμπουμ και πλήρης ανάλυσης σε πακέτα με άλμπουμ.
 9. Το KP Photography Cinematography εγγυάται την παράδοση τόσο των φωτογραφιών όσο και του βίντεο, την παραγωγή των οποίων έχει αναλάβει. Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγω, δεν είμαστε σε θέση να παραδώσουμε τις φωτογραφίες ή το βίντεο που έχουμε τραβήξει (απώλεια αρχείων, κλοπή εξοπλισμού ή οτιδήποτε άλλο), θα επιστραφούν στο ζευγάρι η προκαταβολή και οποιαδήποτε δόση έχει καταβάλει στο ακέραιο, μαζί με οποιοδήποτε υλικό έχει διασωθεί. Η εγγύηση αναφέρεται καθαρά στα φυσικά αρχεία jpg για τις φωτογραφίες ή σε αρχεία mp4 για το βίντεο και δεν έχει καμία σχέση με τυχόν μη ικανοποίηση του ζευγαριού από το δημιουργικό – αισθητικό κομμάτι.
 10. Μετά την παράδοση του πακέτου υπηρεσιών, το KP Photography Cinematography εγγυάται την φύλαξη όλου το ψηφιακού υλικού για ένα (1) ημερολογιακό έτος. Μετά το διάστημα αυτό είναι ευθύνη του πελάτη η διαφύλαξη του ψηφιακού αρχείου.
 11. Το KP Photography Cinematography διατηρεί πλήρως τα πνευματικά δικαιώματα και copyright επί των φωτογραφιών και βίντεο που παράγει για οποιαδήποτε μορφής χρήση, όπως αυτά ορίζονται από την σχετική νομοθεσία. Η αναπαραγωγή και δημοσίευση του φωτογραφιών και βίντεο σε έντυπα, ιστοσελίδες, κοινωνικά δίκτυα (facebook, instagram κτλ) και σε οποιοδήποτε άλλο μέσο έντυπο ή ηλεκτρονικό, με σκοπό την διαφήμιση, προβολή ή κερδοφορία τρίτων, απαγορεύεται χωρίς την σχετική άδεια του KP Photography Cinematography. Στο ζευγάρι εκχωρείται το δικαίωμα αναπαραγωγής και εκτύπωσης των φωτογραφιών για ιδιωτική χρήση καθώς και δημοσίευση τους στους προσωπικούς τους λογαριασμούς (περιλαμβανομένου προσωπικών λογαριασμών συγγενών και φίλων) στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
 12. Με την φωτογράφηση ή βιντεοσκόπηση της εκδήλωσης σας συναινείτε, όπως, το KP Photography Cinematography χρησιμοποιήσει τις φωτογραφίες και τα βίντεο που παράγει, με σκοπό την προώθηση και διαφήμιση της δουλειάς του, τόσο σε ηλεκτρονικά όσο και σε έντυπα μέσα σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου του. Εάν δεν επιθυμείτε κάτι τέτοιο, θα πρέπει να το δηλώσετε γραπτός πριν από την οριστικοποίηση της συνεργασίας.
 13. Με την παραλαβή της προσφοράς, συναινείτε στην δωρεάν εγγραφή σας ως συνδρομητές στο newsletter του KP Photography Cinematography. Μπορείτε να διαγραφείτε από το newsletter όποτε θέλετε ακολουθώντας το σχετικό σύνδεσμο διαχείρισης συνδρομής σε κάθε μήνυμα.
 14. Σε περίπτωση που το ζευγάρι ακυρώσει ή αναβάλει το γάμο σε ημερομηνία που δεν υπάρχει διαθεσιμότητα από το studio μας, η προκαταβολή δεν επιστρέφεται.
 15. Σε περίπτωση ακύρωσης του γάμου λόγο ανωτέρας βίας (πανδημία, φυσική καταστροφή, θάνατος), το ζευγάρι μπορεί να ζητήσει την επιστροφή του 50% της προκαταβολής
 16. Με την προσκόμιση της προκαταβολής, δηλώνεται ότι αποδέχεστε τους όρους του παρόντος εγγράφου και παρακαλούμε όπως κρατήστε το παρόν έντυπο για μελλοντική αναφορά.