Εκτύπωση Polaroid style

0,240,35

SKU: POLAR

Εκτυπώστε τις αγαπημένες σας φωτογραφίες και στολίστε την καθημερινότητα σας με τις δικές σας αναμνήσεις.

Κερδίστε έκπτωση με την ποσότητα! Από 10-20 εκτυπώσεις 0,35€/εκτύπωση, από 21-50 εκτυπώσεις 0,30€/εκτύπωση, από 51-80 εκτυπώσεις 0,27€/εκτύπωση και από 81 και πάνω εκτυπώσεις, 0,24€/εκτύπωση.

Επιλέξτε ανάλογα με τον αριθμό των εκτυπώσεων που θέλετε και ανεβάστε τα αρχεία σας.

Εκτύπωση φωτογραφιών σε φωτογραφικό χαρτί διαστάσεων 10x12cm σε στυλ Polaroid και με περιοχή εκτύπωσης 9x9cm*. Ζωντανέψτε την ανάμνηση μιας άλλης εποχής, που οι λήψεις με την Polaroid αιχμαλωτίζανε επιτόπου την στιγμή, με το χαρακτηριστικό αυτό στυλ.

Για online παραγγελία η ελάχιστη ποσότητα είναι τα 10 τεμάχια. Επιλέξτε την ποσότητα που θέλετε και στη συνέχεια θα εμφανιστεί το πλαίσιο για ανεβάσετε τα αρχεία των φωτογραφιών σας. Αν θέλετε πολλαπλή εκτύπωση μίας φωτογραφίας, αφού προσθέσετε την φωτογραφία για ανέβασμα, στο πεδίο “Επιλέξτε ποσότητα” που θα εμφανιστεί κάτω από την προεπισκόπηση της, δηλώστε πόσα αντίτυπα θέλετε. Όταν είστε έτοιμοι, επιλέξτε “Ανεβάσετε τα επιλεγμένα αρχεία” και στη συνέχεια κάντε “Προσθήκη στο καλάθι”. Η παραγγελία σας θα είναι έτοιμη μέσα στις επόμενες 3 εργάσιμες ημέρες.

Ο αποδεκτός τύπος αρχείων είναι jpg και png, το μέγιστο μέγεθος κάθε αρχείου είναι 8ΜΒ.

* Οι ορθογώνιες φωτογραφίες θα κροπαριστούν (περικοπούν} σε τετράγωνο, προσπαθώντας να κρατηθεί το μέγιστο δυνατό του θέματος της φωτογραφίας.

Διαστάσεις Μ/Δ
Ποσότητα

10-20, 21-50, 51-80, 81+