Δεν υπάρχουν κάποια “υποχρεωτικά” πακέτα από τα οποία θα πρέπει να επιλέξετε. Η φιλοσοφία μας είναι να παρέχουμε υπηρεσίες και παραδοτέα, ώστε να επιλέξετε αυτά που ικανοποιούν τις ανάγκες και προτιμήσεις σας και έτσι χτίζουμε μαζί το δικό σας προσωπικό πακέτο. Φυσικά, στη σελίδα του Γάμου και της Βάπτισης στο δικτυακό μας τόπο, θα βρείτε κάποια ενδεικτικά πακέτα υπηρεσιών & παραδοτέων, που η εμπειρία έχει δείξει ότι προτιμούνται από τα ζευγάρια. Ρίξτε μια ματιά τόσο στις ολοκληρωμένες και πλούσιες σε παραδοτέα & υπηρεσίες προτάσεις μας, όσο και στις πιο οικονομικές επιλογές. Σε κάθε περίπτωση, θα σχεδιάσουμε μαζί το δικό σας ιδανικό πακέτο κάλυψης για τον γάμο ή την βάπτιση.

 

Είμαστε πρόθυμοι να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας και όχι μόνο. Επισημαίνουμε, όμως, ότι για παροχή υπηρεσιών εκτός Νομού Λάρισας θα υπάρξει κάποια επιπλέον επιβάρυνση, η οποία θα σας αναλυθεί λεπτομερώς από κοντά.

Κάθε εκδήλωση είναι διαφορετική και έχει την δική της δυναμική. Έτσι, λοιπόν, δεν υπάρχει κάποιο “πλαφόν” στον αριθμό των φωτογραφιών που θα τραβήξουμε στο γάμο ή την βάπτιση σας. Σε μία βάπτιση που καλύπτεται μόνο το μυστήριο μπορεί να τραβηχτούν και 400 φωτογραφίες. Ένας γάμος που καλύπτεται από νωρίς με την προετοιμασία της νύφης και του γαμπρού με next day φωτογράφηση κτλ, μπορεί να φτάσει πάνω από 1000 φωτογραφίες! Να είστε σίγουροι ότι η εκδήλωση σας θα καλυφθεί πλήρως από κάθε άποψη.

 

Με την εξόφληση του πακέτου υπηρεσιών θα παραλάβετε τις φωτογραφίες του γάμου ή της βάπτισης σας, όπως περιγράφονται στους όρους συνεργασίας που συνοδεύουν την προσφορά μας. 

Να επισημάνουμε, ότι, το KP Photography Cinematography διατηρεί πλήρως τα πνευματικά δικαιώματα και copyright επί των φωτογραφιών και βίντεο που παράγει για οποιαδήποτε μορφής χρήση, όπως αυτά ορίζονται από την σχετική νομοθεσία. Η αναπαραγωγή και δημοσίευση του φωτογραφιών και βίντεο σε έντυπα, ιστοσελίδες, κοινωνικά δίκτυα (facebook, instagram κτλ) και σε οποιοδήποτε άλλο μέσο έντυπο ή ηλεκτρονικό, με σκοπό την διαφήμιση και προβολή τρίτων απαγορεύεται χωρίς την σχετική άδεια του KP Photography Cinematography. Στο ζευγάρι εκχωρείται το δικαίωμα αναπαραγωγής και εκτύπωσης των φωτογραφιών για ιδιωτική χρήση καθώς και δημοσίευση τους σε προσωπικούς τους λογαριασμούς (περιλαμβανομένου προσωπικών λογαριασμών συγγενών και φίλων) στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση επικοινωνήστε μαζί μας.

Το DVD ως μέσο αναπαραγωγής βίντεο έχει πάνω από 20 χρόνια ιστορίας και στην σημερινή εποχή της υψηλής ψηφιακής ανάλυσης, έχει αρχίσει να κλείνει και κατά την δική μας άποψη έχει κλείσει τον κύκλο ζωής και προσφοράς του. Σήμερα όλες οι νέες τηλεοράσεις υποστηρίζουν τουλάχιστον ανάλυση Full HD (1920x1080pixel) και διαθέτουν media player για την αναπαραγωγή αρχείων βίντεο και όχι μόνο. Με στόχο την παραγωγή της καλύτερης δυνατής ποιότητας εικόνας και ήχου το studio μας χρησιμοποιεί αποκλειστικά ψηφιακές κάμερες υψηλής ανάλυσης Full HD και 4Κ, παράγοντας ένα τελικό αποτέλεσμα που η ανάλυση των 720x576pixel του DVD είναι αδύνατο να αναπαράγει. Συνεπώς, ο πελάτης χάνει την πραγματική αξία του προϊόντος που έχει αγοράσει. Τέλος, το ουσιαστικό πάγωμα της οποιαδήποτε μορφής εξέλιξης και ανανέωσης αυτής της τεχνολογίας και των μέσων της, έχει σαν αποτέλεσμα ενώ τα DVD που παραδίδονται από το studio μας να λειτουργούν κανονικά στα δικά μας μέσα ( players και υπολογιστές), πολλοί από του πελάτες μας να αντιμετωπίζουν προβλήματα αναπαραγωγής λόγω παλαιότητας συσκευών, ασυμβατότητας κ.α.

Παρόλα αυτά εάν το επιθυμείτε, το studio μας μπορεί να παράγει, με ένα επιπλέον μικρό κόστος, αντίγραφο του γάμου ή της βάπτισης σας σε DVD format, το οποίο θα ελεγχθεί στις δικές μας συσκευές και υπολογιστές για την σωστή λειτουργία, αλλά δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την σωστή λειτουργία σε άλλες συσκευές καθώς και για την διάρκεια ζωής του DVD.

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση και πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας.

Ανάλογα με την εποχή που είναι η εκδήλωση σας και το φόρτο εργασίας του studio μας, θα χρειαστούν περίπου 20-30 εργάσιμες ημέρες για να γίνει διαλογή και επεξεργασία των φωτογραφιών, το μοντάζ και επεξεργασία του βίντεο και η προετοιμασία του της 1ης επισκόπησης-αναθεώρησης των άλμπουμ. Εκδηλώσεις με λιγότερες υπηρεσίες, συνήθως, έχουν μικρότερους χρόνους υλοποίησης.

Όχι, η επιλογή άλμπουμ είναι καθαρά προσωπική σας απόφαση. Μπορείτε να επιλέξετε να παραγγείλετε το άλμπουμ σας σε δεύτερο χρόνο, όποτε εσείς θα βολεύεστε. Εδώ, όμως, θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι η απόκτηση των άλμπουμ σαν “πακέτο υπηρεσιών” υπόκειται σε έκπτωση σε σχέση με την εκ των υστέρων απόκτηση τους.