Φωτογραφία βάπτισης

Το βίντεο της βάπτισης του παιδιού σας!

Η βιντεοσκόπηση της βάπτισης του παιδιού σας γίνεται αποκλειστικά με ψηφιακές κάμερες υψηλής ανάλυσης (Full HD 1920 x 1080 pixel), εξασφαλίζοντας μοναδικής ποιότητας εικόνα. Το τελικό βίντεο περνά από επεξεργασία, μοντάρισμα και ανάλογη μουσική επένδυση πριν παραδοθεί στο ζευγάρι σε USB stick. Στα ολοκληρωμένα πακέτα κάλυψης της βάπτισης, παραδίδεται και ένα μικρό κλιπ (3-4 min) με τα βασικότερα στιγμιότυπα της βάπτισης.

Μπορείτε, ακόμη, με μία μικρή επιπλέον επιβάρυνση να ζητήσετε το βίντεο της βάπτισης του παιδιού σας σε 4Κ ανάλυση (3840x2160pixel) για ακόμη μεγαλύτερη ποιότητα εικόνας.

Δείτε περισσότερα δείγματα από βιντεοσκόπηση βάπτισης στο κανάλι μας στο Youtube

Επισκεφτείτε την σελίδα Φωτογραφία Βάπτισης και ενημερωθείτε για όλες τις επιλογές που υπάρχουν για την ημέρα της βάπτισης του παιδιού σας ή ακόμη καλύτερα κλείστε ένα ραντεβού να σας ενημερώσουμε από κοντά για τις υπηρεσίες μας και να σας παρουσιάσουμε τις μοναδικές επιλογές σε άλμπουμ.

Ακολουθήστε μας στο Instagram και στο Facebook για να βλέπετε την δουλειά μας και τα νέα μας project.

Γραφτείτε στο newsletter μας (δωρεάν υπηρεσία) για να μαθένετε πρώτοι για νέα προϊόντα και υπηρεσίες αλλά και για προσφορές,

By Published On: 25 Απριλίου, 2024Categories: ΕνημέρωσηΔεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Το βίντεο της βάπτισης του παιδιού σας!

Share This Story, Choose Your Platform!