Η αποστολή των παραγγελιών στην Ελλάδα γίνεται με επιλογή του πελάτη, με ένα από τους παρακάτω τρόπους:

α. Με Box Now, αξιοποιώντας την καινοτόμο ψηφιακή τεχνολογία, προσφέρει σύγχρονες, αυτοματοποιημένες και προσωποποιημένες υπηρεσίες αποστολής και παραλαβής δεμάτων, μέσω των Lockers. Τα Αυτόματα Μηχανήματα Παραλαβής Δεμάτων, είναι αυτόνομα και λειτουργούν με ηλιακή ενέργεια, προσφέροντας ένα νέο, καινοτόμο και φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο παράδοσης και αποστολής δεμάτων. Τα BOX NOW Lockers τοποθετούνται σε κομβικά σημεία της πόλης, ώστε ο καταναλωτής να έχει πρόσβαση σε αυτά 24/7 και να παραλαμβάνει το δέμα του, οποιαδήποτε στιγμή επιθυμεί, εύκολα και απλά! Κατά την διαδικασία του checkout θα σας ζητηθεί να επιλέξετε το locker που σας εξυπηρετεί και να παραλάβετε από εκεί το δέμα σας. Ανάλογα το προϊόν που θα παραγγείλετε, η μέθοδος αποστολής με Box Now μπορεί να μην είναι διαθέσιμη για λόγους μεγέθους του δέματος.

β. Με την Courier Center, ο χρόνος παράδοσης είναι για τα μεγάλα αστικά κέντρα την επόμενη εργάσιμη ημέρα και για δυσπρόσιες περιοχές, κυμαίνεται από 2-4 εργάσιμες ημέρες, ανάλογα με το προορισμό του δέματος. 

γ. Με Απλό Ταχυδρομεία (ΕΛ.ΤΑ.) σαν ιχνηλατήσιμη επιστολή ή ιχνηλατήσιμο δέμα εσωτερικού.  Ο χρόνος παράδοσης κυμαίνεται συνήθως από 1-6 εργάσιμες ημέρες, ανάλογα με το προορισμό του δέματος. Ανάλογα το μέγεθος και τις διασάσεις του δέματος, μπορεί να χρειαστεί να το παραλάβετε από το ταχυδρομείο της περιοχής σας.

Το κόστος υπολογίζεται στο checkout πριν την πληρωμή της παραγγελίας. 

Για αποστολή παραγγελιών στο εξωτερικό χρησιμοποιούνται τα Ελληνικά Ταχυδρομεία (ΕΛ.ΤΑ.) και το κόστος καθορίζεται κατόπιν συνεννόησης.

Αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες, πανδημία) υπάρχει αδυναμία παράδοσης των εμπορευμάτων εντός του  προκαθορισμένου χρόνου, το kpstudio.gr θα επικοινωνεί το ταχύτερο δυνατό με τον πελάτη, προκειμένου ο τελευταίος να του δηλώσει αν επιθυμεί την ολοκλήρωση της παραγγελίας του με καθυστέρηση.